Vacature: Accountmanager Gasdetectie

1 April 2018
GMS Instruments is op zoek naar specialist op het gebied van industriële gasdetectie. Ben jij zowel commercieel als technisch kundig op het gebied van gasdetectie in de industrie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onderstaande vacature!

OVER DE FUNCTIE 

Als Accountmanager Gasdetectie is het jouw taak om GMS Instruments te vertegenwoordigen in de sector Industrie voor de productgroep Gasdetectie. Met behulp van marktkennis en een solide technische onderbouwing kun je de klant passend adviseren en informeren over alles wat GMS te bieden heeft op het gebied van Gasdetectie. Als accountmanager fungeer je als link tussen het interne verkoopteam en de markt. Door middel van gerichte bezoeken en het goed onderhouden van relaties ben je een belangrijk onderdeel van de potentiele groei van deze productgroep. Je bent communicatief vaardig en kunt goed inschatten waar wel en waar geen kansen liggen. Uiteindelijk rapporteer je aan de Sales Manager. 

WERKZAAMHEDEN

Je werkdag als Accountmanager Gasdetectie zal voor een groot deel bestaan uit bezoeken gericht op klanten in de Industriële sector. Met een groot aantal merken van hoge kwaliteit kun je de klant altijd voorzien van een passende aanbieding. Zo kun je de klant een persoonlijk advies op locatie bieden met een op maat gemaakte oplossing. Door gebruik te maken van je kennis over de innovaties in de markt kun je GMS Instruments up-to-date houden en hou je zo ook klanten goed geïnformeerd. Hierbij richt je je vooral op de merken die GMS Instruments vertegenwoordigd. Als belangrijke verbinding tussen het verkoopteam en de klant help je relaties te onderhouden en zorg je voor een vloeiende samenwerking. Ook houd je je bezig met het evalueren van potentiele klanten en mogelijke leveranciers voor het verkoopteam.

FUNCTIE-EISEN 

  • Een relevante commercieel-technische opleiding met MBO niveau of hoger.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift.
  • Beheersing van Duits / Frans / Japans is een voordeel.
  • Minstens 5 jaar werkervaring op het gebied van gasdetectie in de industrie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met de Microsoft Officeprogramma’s Word en Excel.
  • Je kunt goed in teamverband werken en je streeft naar klanttevredenheid, met de focus op persoonlijk contact.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Uitstekende, marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

De functie zal worden gestart d.m.v. een halfjaar contract welke bij tevredenheid wordt verlengd. 

INTERESSE 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan ontvangen wij graag een CV en motivatiebrief gericht aan Edward van Doorn (sollicitaties@gms-instruments.nl). We horen graag van je!