Vacature: Service Center Technician

24 February 2017
De functie van Service Center Technician is reeds vervuld binnen GMS Instruments. Houd de website van GMS Instruments in de gaten voor nieuwe job updates.

Als Service Center Technician ben je verantwoordelijk voor het opleveren van werkopdrachten volgens planning, afleveren van kwaliteit op uitgevoerde werkzaamheden, gebruik maken van PBM en uitvoering van service gerelateerde werkzaamheden.

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en doet er daarom alles aan om voor je werkgever het best mogelijke resultaat te behalen. Je bent verantwoordelijke voor een snelle en kwalitatief excellente oplevering van werkopdracht zoals; assembleren van meetinstrumenten, lassen, draaien, solderen van pockets en thermo- en pyrometers, Afstellen van druk- en temperatuurschakelaars conform de klantwens/specificaties, repareren, testen, kalibreren en certificeren van druk- en temperatuurmeters conform normeringen (ISO) enz.

Je werkt binnen het Service Center nauw samen met je collega’s van Sales, Logistiek, Purchasing en Warehousing. Je werkt naar opdracht van, en rapporteert aan de Manager Service Center.

 

FUNCTIE-EISEN

  • VMBO – Techniek
  • 40 uur per week.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Je hebt bij voorkeur vak gerelateerde cursussen afgerond. 
  • Je hebt kennis en kan werken met Microsoft Windows en Office programma’s. 
  • In stressvolle situaties weet jij de rust te bewaren, je hebt weinig sturing nodig en je weet de weg in nieuwe organisaties snel te vinden
  • Goed in een team kunnen werken en streven naar klant tevredenheid.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

  • Uitstekende, marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Pensioenregeling, vakantiegeld

De functie zal worden gestart d.m.v. een zes maanden contract en bij tevredenheid worden verlengd.

 

BEDRIJFSINFORMATIE

GMS Instruments is al ruim 45 jaar actief binnen de scheepvaart, industrie en petrochemie. Als multinational is ons hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam en kennen wij verder vestigingen in Antwerpen (België) en Florida (Verenigde Staten). Ons personeel heeft een breedspectrum van technische vakdisciplines waarin wij zowel diverse producten als diensten leveren binnen de drie markten wereldwijd. Wij zijn voor veel internationale gerenommeerde bedrijven een betrouwbare partner in het leveren van producten en diensten.

 

INTERESSE

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan ontvangen wij graag een CV plus motivatiebrief gericht aan A.F. van Eijnatten (sollicitaties@gms-instruments.nl). We horen graag van je!

 Vacature Service Center Technician | GMS Instruments