GMS Instruments Header Containers

Koronavirus

Nyheter

Endringer i levering på grunn av koronaviruset

Med denne nyheten informerer vi deg og derfor GMS Instruments om en midlertidig endring i leveringsplanen vår. Fra og med i morgen vil GMS Instruments opprettholde ett leveringstidspunkt i løpet av dagen. Denne leveringen vil starte kl. 10.00. Dette betyr at de to andre vanlige leveringsmomentene (13:15, 16:15) ikke lenger vil være tilgjengelige.

Endringene i forbindelse med koronaviruset (covid-19) avløser hverandre raskt. Tidligere denne uken har vi informert deg om at vi var i stand til å opprettholde vår vanlige leveringsplan. I dag må vi dessverre kunngjøre at på grunn av nye tiltak i kampen mot koronaviruset fra den nederlandske regjeringen, og underbemanning, må vi redusere våre tre leveringstidspunkter til ett.

Når dette er sagt, ber vi deg huske på at når du bestiller før kl. 09:30 og bestillingen er en lagervare, leverer vi fortsatt samme dag! Kjøp gjort etter kl. 10:00 vil bli levert neste virkedag.

Trenger du varene samme dag, men har bestilt etter kl. 10.00? Bestillingen vil bli plukket så snart som mulig på vårt lager og vil bli gjort tilgjengelig for henting. Ta kontakt med din salgsrepresentant for mer informasjon.

Vår nye leveringsplan vil være aktiv inntil videre. Takk for din forståelse.

Med vennlig hilsen

GMS Instruments B.V.

Generell kontakt

Driemanssteeweg 190
3084 CB Rotterdam
Nederland
GMS-Instruments-hq